Bižuterija Catenina

Nova kolekcija Proleće/ Leto 2016!

Nova kolekcija Proleće/ Leto 2016 je stigla, a sa njom i novi modeli za predstojeću sezonu. Posetite nas i uživajte u novim modelima kao i u pogodnostima koje smo pripremili za Vas.

Neke od modela iz predstojeće kolekcije možete pogledati na našem sajtu klikom na dugme "Više" u delu Kolekcije. Pronađite svoj Novi modni detalj u Novoj Bižuterija Catenina kolekciji. Očekujemo Vas!Više
Bižuterija Catenina

Bižuterija Catenina - Rasprodaja!

Bižuterija Catenina obaveštava svoje drage kupce da je u toku rasprodaja!
Rasprodaja je aktuelna od 01. decembra 2015. godine i traje dok traju zalihe. Zato, posetite nas što pre i uverite se u ovu neverovatnu ponudu i veoma niske cene minđuša već od 50 din. , ogrlica od 150 din.

Slike i cene nekih modela koji su trenutno na rasprodaji možete pogledati klikom na dugme "Više", a ukoliko imate neko pitanje za nas pišite nam. Očekujemo Vas!Više

Bižuterija Catenina - raj za ljubitelje nakita

U Voždovoj 116 nalazi se lokal dobro poznat svim niškim zaljubljenicima u nakit. U pitanju je specijalizovana radnja koja zaista ima šta da ponudi za svačiji ukus i bilo koju priliku - nakit je pristupačan i nosiv, ima komada koje možete nositi svakog dana ali i onih stejtment za posebne prilike.Ta činjenica učinila je da nikad ne izađemo iz ove prostorije a da prethodno nismo pazarile bar neku sitnicu. Za posebnu je pohvalu to što se prilikom nabavke nakita za ovu radnju definitivno ide u korak sa trendovima.

Pogledajte detaljnije šta neki od naših dragih kupaca kažu o nama...
Više